Το Κοκορίκο Shoes είναι μια μικρή Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που στόχο έχει να προσφέρει λύσεις σε παπούτσια για όλους, σε προσιτές τιμές.

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1976, οπού σε μια γειτονιά του Πειραιά η κυρία Κατερίνα ανοίγει μια μικρή επιχείρηση με υποδήματα κοντά στο σπίτι της. Στο μαγαζάκι αυτό υπήρχαν λίγα σχέδια από Έλληνες βιοτέχνες, οι οποίοι με αυτό τον τρόπο απέκτησαν νέο κοινό.

Το 1981 ο γιός της κυρίας Κατερίνας ξεκινάει ένα εμπορικό κατάστημα στην Καλλίπολη, στο ίδιο σημείο που βρίσκεται και σήμερα. Το όνομα “Κοκορίκο” ήταν ιδέα της κυρίας Κατερίνας! Το κατάστημα αυτό έγινε ένα από τα πρώτα one-stop-shop υποδημάτων για όλη την οικογένεια. Η μεγάλη ποικιλία, η άριστη ποιότητα των προϊόντων και οι χαμηλές τιμές κέρδισαν την αγάπη του κόσμου.

Από το 2010 την επιχείρηση ανέλαβε η τρίτη γενιά. Το κατάστημα ανανεώθηκε σε εμφάνιση και ύφος. Ο χώρος άλλαξε άλλα η ποιότητα παρέμεινε σταθερά υψηλή, με τις τιμές να διατηρούνται χαμηλά όπως πάντα.

Έχοντας αποκτήσει 35 χρόνια εμπειρίας, συνεργαζόμαστε με μερικές άπο τις μεγαλύτερες Ελληνικές επιχειρήσεις του χώρου διαθέτοντας ασυναγώνιστες τιμές χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα.

Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων για όλη την οικογένεια, από οικονομικές λύσεις μέχρι και επώνυμες προτάσεις. Επίσης θα βρείτε προσφορές σε προϊόντα stock όχι μόνο στις περιόδους των εκπτώσεων, αλλά όλο τον χρόνο!

Σας περιμένουμε και στο χώρο μας να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με φόντο τις χαμηλές τιμές μας!