ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή κατά την παράδοση (αντικαταβολή):

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Ισχύει για αποστολές με courier σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ανεξαρτήτως βάρους του δέματος. Η αντικαταβολή κοστίζει €1,90 και το Κοκορίκο Shoes επωμίζεται το τυχόν επιπλέον κόστος ανά κιλό. Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες από €100 και άνω.

Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα:

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μεταφέρεστε αυτόματα στο περιβάλλον της Eurobank οπού και μπορείτε να προχωρήσετε στην πληρωμή. Η παραγγελία σας ετοιμάζεται άμεσα μετά την επιτυχημένη πληρωμή. Οι κάρτες που δεχόμαστε είναι VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD και MAESTRO.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα εμφανιστούν στην οθόνη σας τα στοιχεία του λογαριασμού στον οποίο θα πρέπει να καταθέσετε το πλήρες ποσό. Επίσης στο e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας που θα λάβετε θα υπάρχουν τα ίδια στοιχεία εάν θελήσετε να κάνετε αργότερα την κατάθεση. Η κατάθεση πρέπει να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται. Τυχόν έξοδα κατάθεσης επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πληρωμή στο κατάστημά μας:

Εφ’όσον επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι άπο τον χώρο μας (Αντ. Θεοχάρη 55 στον Πειραιά) μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα όπως VISA, MASTERCARD ή MAESTRO.