ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier).

Η αποστολή των προϊόντων θα γίνεται την ίδια ημέρα της παραγγελίας σας (για παραγγελίες εώς τις 12:30 μ.μ.) έτσι ωστέ να την έχετε το συντομότερο δυνατό στο χώρο σας.

Για χερσαίους προορισμούς, η παράδοση θα γίνεται κατά κανόνα την επόμενη εργάσιμη ημέρα για προορισμούς εντός Αττικής και εντός 2 εργάσιμων ημερών για πρωτεύουσες νομών. Για νησιωτικούς προορισμούς ή δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση θα γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται εντός 3 ημερών κατά προσέγγιση.

Οι ανωτέρω προθεσμίες είναι ενδεικτικές και ενδέχεται η παραγγελία να φθάσει πιο νωρίς ή να υπάρξουν καθυστερήσεις για τις οποίες το Κοκορίκο Shoes ουδεμία ευθύνη φέρει. Ωστόσο σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κλπ) και μετά από επικοινωνία με την εταιρεία ταχυμεταφορών, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σε κάθε περίπτωση, θα λάβετε μέσω e-mail τον μοναδικό αριθμό αποστολής (tracking) με τον οποίο θα μπορείτε να βλέπετε άμεσα την πορεία της παραγγελίας σας.

Το κόστος για αποστολές εντός Ελλάδας είναι €5.00 για παραγγελίες μικρότερες των €70.00. Πέραν του ποσού αυτού η αποστολή γίνεται δωρεάν. Το κόστος για αποστολές στην Κύπρο είναι €11.00 για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού.

Παραλαβή από το κατάστημά μας στον Πειραιά.

Επιλέγοντας ως τρόπο αποστολής την παραλαβή άπο το φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας (συμπεριλαμβάνεται το Σάββατο).

Για παράδειγμα, εάν κάνετε την παραγγελία σας την Δευτέρα, θα μπορέσετε να την παραλάβετε εώς την Πέμπτη, ενώ εάν την κάνετε Παρασκευή θα μπορέσετε να την παραλάβετε εώς την Τρίτη.

Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής της παραγγελίας σας, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2104521333 ή να μας στείλετε e-mail στο sales@kokorikoshoes.gr αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας, για παράταση του χρόνου κράτησης της παραγγελίας σας, ο οποίος δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 5 εργάσιμες ημέρες σε καμμία περίπτωση.