ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν εντός του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ετοιμοπαράδοτα. Η αποστολή των προϊόντων θα γίνεται την ίδια ημέρα της παραγγελίας σας (για παραγγελίες εώς τις 12:30 μ.μ.) έτσι ωστέ να την παραλάβετε το συντομότερο δυνατό.

Με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier).

Η εταιρεία ταχυμεταφορών με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι η ELTA Courier.

Για χερσαίους προορισμούς, η παράδοση θα γίνεται κατά κανόνα την επόμενη εργάσιμη ημέρα για προορισμούς εντός Αττικής και εντός 2 εργάσιμων ημερών για πρωτεύουσες νομών. Για νησιωτικούς προορισμούς ή δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση θα γίνεται εντός 4 εργάσιμων ημερών. Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται εντός 3 ημερών κατά προσέγγιση.

Οι ανωτέρω προθεσμίες είναι ενδεικτικές και ενδέχεται η παραγγελία να φθάσει πιο νωρίς ή να υπάρξουν καθυστερήσεις για τις οποίες το Κοκορίκο Shoes ουδεμία ευθύνη φέρει. Ωστόσο σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κλπ) και μετά από επικοινωνία με την εταιρεία ταχυμεταφορών, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σε κάθε περίπτωση, θα λάβετε μέσω e-mail τον μοναδικό αριθμό αποστολής (tracking) με τον οποίο θα μπορείτε να βλέπετε άμεσα την πορεία της παραγγελίας σας.

Το κόστος για αποστολές εντός Ελλάδας είναι €3.00 για παραγγελίες μικρότερες των €50.00. Πέραν του ποσού αυτού η αποστολή γίνεται δωρεάν. Το κόστος της αντικαταβολής είναι €1.90. Το κόστος για αποστολές στην Κύπρο είναι €23.00 για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως ποσού.

Μέσω BOX NOW Lockers.

Τα BOX NOW Lockers είναι έξυπνα μηχάνηματα παραλαβής δεμάτων, που επιτρέπουν την παραλαβή των παραγγελιών εύκολα και γρήγορα. Τοποθετούνται σε εξωτερικούς, εύκολα προσβάσιμους 24/7 χώρους και είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς λειτουργούν αποκλειστικά με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Επιλέγετε το locker από το οποίο επιθυμείτε να παραλάβετε και όταν η παραγγελία παραδοθεί στο επιλεγμένο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων λαμβάνετε ένα SMS το οποίο σας δίνει τον κωδικό PIN για το άνοιγμα της θυρίδας, καθώς και οδηγίες προς το επιλεγμένο BOX NOW Locker. Έτσι, πηγαίνοντας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων, καταχωρείτε στο μηχάνημα το PIN και η αντίστοιχη θυρίδα ανοίγει αυτόματα, παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας.

Το δέμα σας θα σας περιμένει στην θυρίδα μέχρι και 3 ημέρες από την παράδοσή του.

Το κόστος για αποστολές μέσω BOX NOW Lockers είναι €2.50 για παραγγελίες μικρότερες των €50.00. Πέραν του ποσού αυτού η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Παραλαβή από το κατάστημά μας στον Πειραιά.

Επιλέγοντας ως τρόπο αποστολής την παραλαβή άπο το φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα εντός 4 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σας (συμπεριλαμβάνεται το Σάββατο). Η παραγγελία σας ετοιμάζεται αυθημερόν και θεωρείται έτοιμη προς παραλαβή εντός 2 ωρών από την στιγμή της παραγγελίας σας (ώρες καταστημάτων).

Για παράδειγμα, εάν κάνετε την παραγγελία σας την Δευτέρα στις 10:00, θα μπορέσετε να την παραλάβετε από την Δευτέρα στις 12:00 εώς την Πέμπτη στις 21:00, ενώ εάν την κάνετε Παρασκευή στις 06:00 θα μπορέσετε να την παραλάβετε από την Παρασκευή στις 11:00 εώς την Τρίτη στις 21:00.

Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής της παραγγελίας σας, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2104521333 ή να μας στείλετε e-mail στο sales@kokorikoshoes.gr αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας, για παράταση του χρόνου κράτησης της παραγγελίας σας, ο οποίος δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 6 εργάσιμες ημέρες σε καμμία περίπτωση.